جدید‌ترین تکنیک‌های افزایش سرعت سایت در سال 2024

جدید‌ترین تکنیک‌های افزایش سرعت سایت در سال 2024

یکشنبه 19 فروردین 1403


جدید‌ترین تکنیک‌های افزایش سرعت سایت در سال 2024

یکی از مهم‌ترین موضوعات امروزی، مدت زمان بررسی عملکرد یک سایت، سرعت سایت و به طور کلی سرعت لود آن است. شما باید موضوع افزایش سرعت سایت را بسیار جدی بگیرید، چراکه پس از آن می‌توانید نرخ پرش سایت را کاهش داده و آمار نهایی تعامل با بازدیدکنندگان را بالا‌تر ببرید.
توجه داشته باشید که سایت‌هایی با سرعت بهینه، از تجربه کاربری بالا‌تری برخوردارند و رتبه‌شان در موتورهای جستجو قابل‌قبول‌تر است، زیرا یکی از مهمترین فاکتورهای رتبه‌بندی در گوگل، سرعت لود سایت است! در ادامه این مطلب از سایت دیجی تک با ما همراه باشید تا ۹ نمونه از برترین تکنیک‌های افزایش سرعت سایت در سال ۲۰۲۳ را به شما معرفی کنیم.

چگونگی بررسی سرعت سایت

قبل از بررسی تکنیک‌های افزایش سرعت سایت باید سعی کنید نحوه بررسی سرعت سایت را یاد بگیرید. امروزه ابزارهای گوناگونی جهت بررسی عملکرد صفحات وب وجود دارند. از جمله محبوب‌ترین آن‌ها سایت‌های زیر هستند:
1.    GTmetrix
2.    Pingdom 
3.    Google PageSpeed Insights

 

ابزارهای بررسی سرعت سایت

 

برترین تکنیک‌های افزایش سرعت سایت بدون نیاز به کد نویسی

 

در ادامه سعی داریم شما عزیزان را با چند نمونه از برترین تکنیک‌های افزایش سرعت سایت در سال 2024 آشنا کنیم:


1.    انتخاب هاست مناسب: دقت داشته باشید که هاست انتخابی شما جهت میزبانی سایت، نقش بسیار مهمی در عملکرد و مدیریت آن دارد. شما می‌توانید با انتخاب یک هاست متوسط به منظور کاهش هزینه‌های ماهیانه‌تان، تأثیر چشم‌گیری بر روی سرعت صفحات سایت خود داشته باشید.


2.    بهینه‌سازی تصاویر سایت: تصاویر می‌توانند ظاهر صفحات سایت‌ها را بهبود ببخشند و کیفیت محتواها را به طرز چشم‌گیری افزایش دهند. از طرف دیگر لود تصاویر می‌تواند به مدت زمان زیادی نیاز داشته باشد. بنابراین باید گفت که از ساده‌ترین راه‌ها جهت افزایش سرعت سایت، فشرده‌ کردن و بهینه‌سازی تصاویر است.
از جمله کارهایی که می‌توانید در این زمینه انجام دهید، تغییر فرمت تصاویر، فعال کردن قابلیت لود تنبل در آن‌ها و همچنین فشرده کردن تصاویر بدون افت کیفیت است. شما عزیزان می‌توانید با کاهش حجم تصاویر سایت، وزن آن‌ها را نیز کاهش دهید و در نتیجه سرعت سایت خود را بالا ببرید. 


3.    کاهش تعداد ری دایرکت‌های سایت: یکی دیگر از جدید‌ترین تکنیک‌های افزایش سرعت سایت، کاهش تعداد ری دایرکت‌های آن است. گفتنی است که اگر تعداد ری دایرکت‌های سایت بیش از حد معمول باشد، آسیب‌های جدی به سرعت لود آن وارد می‌شود. به گونه‌ای که با ری دایرکت‌شدن یک صفحه به جای دیگری، فرآیند پاسخ‌دهی طولانی‌تر می‌شود.

توجه فرمایید که به کار بردن ری دایرکت‌ها در زمان‌های خاصی نظیر استفاده از یک دامنه جدید، ضروری است، اما باید مراقب باشید که تعدادشان کنترل شده باشد.
4.    کش کردن صفحات وب: یکی از مؤثر‌ترین راه‌های افزایش سرعت سایت، کش کردن است. کش کردن می‌تواند نسخه‌هایی از فایل‌های مختلف سایتتان را به بهترین شکل ممکن ذخیره کند و باعث کاهش فعالیت سرور برای ایجاد یک صفحه وب و لود کردن آن در مرورگرهای بازدیدکننده شود.


5.    فعال کردن کش مرورگرها: کش کردن مرور‌گر نوع خاصی از کش کردن است که سبب افزایش سرعت سایت می‌شود. دقت فرمایید که حین استفاده از آن، یک نسخه از اطلاعاتتان نظیر تصاویر و فایل‌های جاوا اسکریپت را توسط مرور‌گر ذخیره کنید تا با بازدیدهای مکرر کاربران از سایت، تمامی صفحات مجددا بارگذاری نشوند.


6.    لود همزمان فایل‌های سی اس اس و جاوا اسکریپت: همان طور که می‌دانید، هر سایتی از فایل‌های سی اس اس و جاوا اسکریپت تشکیل شده‌ است. اسکریپت‌ها می‌توانند به دو صورت همزمان و یا غیرهمزمان لود شوند. منظور از لود غیرهمزمان، لود هر فایل در یک زمان معین و به ترتیب در صفحه وب است، اما در لود همزمان اجازه لود شدن چندین فایل در زمان مشابه را می‌دهد. همین عامل در افزایش سرعت سایت بسیار مؤثر است.


7.    کم‌ حجم کردن فایل‌های سی اس اس، جاوا اسکریپت و HTML: از دیگر تکنیک‌های افزایش سرعت سایت می‌توانیم به این مورد اشاره کنیم. گفتنی است که با بهینه‌سازی شیوه لود فایل‌ها، سرعت سایت بیش از پیش افزایش می‌یابد. به همین خاطر با کم حجم کردن کد سی اس اس، جاوا اسکریپت و HTML سایت می‌توانید فضاها، کامنت‌ها، کاراکترها و دیگر عناصر غیرضروری را حذف و سپس ترکیب آن‌ها را ساده‌تر کنید. نتیجه این کار خلوت‌تر شدن صفحات وبی است که سریع‌تر لود شده‌اند.


8.    استفاده از سی دی ان: دقت داشته باشید که سی دی ان یک شبکه تحویل محتوا از سرورهای مختلف است که می‌تواند سرعت سایت را تا حدودی افزایش دهد. طریقه انجام این کار به کمک میزبانی و تحویل محتواهای استاتیکی از سایت بر روی سرورهایی است که در نقاط مختلف دنیا قرار دارند.


سی دی ان می‌تواند فایل‌های سایت خود را در بین دیتاسنترهایی که به صورت کاملا هدفمند انتخاب شده‌اند، توزیع کند. این کار سبب کاهش فاصله درخواست داده‌های قرار‌گرفته در بین مرورگرها و سرورهاست که سرعت سایت را تا حد زیادی افزایش می‌دهد.


9.    حذف تمامی افزونه‌های غیر‌ضروری: از آنجایی که همه پلاگین‌ها شبیه به یکدیگر ساخته نشده‌اند، نصب تعداد زیادی از آن‌ها بر روی سایت، سرعت لود آن را کاهش می‌دهد. همچنین اینکه پلاگین‌های قدیمی‌تری که تیم پشتیبانی مناسب ندارند، خطرهای امنیتی سایت را بسیار افزایش می‌دهند و حتی سبب بروز مشکلات مربوط به سازگاری می‌شوند.


شما عزیزان باید جهت افزایش سرعت سایتتان، تعداد پلاگین‌های آن را کاهش دهید. از ساده‌ترین روش‌های انجام این کار، غیرفعال کردن و حذف پلاگین‌های استفاده نشده است. ما به شما توصیه می‌کنیم که تمامی پلاگین‌های نصب‌شده‌ بر روی سایتتان را بررسی کنید، زیرا احتمال نیاز نداشتن به آن‌ها وجود دارد.

تکنیک های افزایش سرعت سایت

 

سخن پایانی

 

شما عزیزان می‌توانید با افزایش سرعت سایت، عملکرد کلی آن را ارتقا ببخشید و بر روی سئو و بهینه سازی سایت، تأثیری مثبت داشته باشید. در مقاله بالا سعی کردیم ۹ نمونه از جدید‌ترین تکنیک‌های افزایش سرعت سایت را به شما عزیزان معرفی کنیم. گفتنی است که حتی کاربران مبتدی نیز می‌توانند از راهکارهای ذکر شده استفاده کنند.
اطمینان داشته باشید که هر ثانیه طول کشیدن لود سایتتان نسبت به رقبا، احتمال خارج شدن بازدیدکنندگان از سایت را افزایش می‌دهد. بنابراین باید موضوع لود سایت و کاهش مقدار آن را بیش از پیش جدی بگیرید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه کافی است به وب سایت رسمی نمایندگی دیجی تک به آدرس زیر مراجعه فرمایید.

کلمات کلیدی : تکنیک های افزایش سرعت سایت

بخش نظرات

نظرات خودتون رو با ما در میون بذارید...

دیجی تک

05 مرداد 1402

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و .

دیجی تک

05 مرداد 1402

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و .

دیجی تک

05 مرداد 1402

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و .

دیجی تک

05 مرداد 1402

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و .

دیجی تک

05 مرداد 1402

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و .

درخواست مشاوره رایگان

درخواست طراحی یا سئو سایت

با کلیک روی دکمه روبرو میتوانید درخواست خودتان را ثبت کنید.

درخواست طراحی سایت

درخواست طراحی سایت

اطلاعات خود را وارد کنید ما تا 48 ساعت آینده با شما تماس می گیریم.

  • برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع
  • با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیاد
  • شصت و سه درصد گذشته حال و آینده
  • شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد
  • نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای