راهنمای کامل آشنایی با الگوریتم های گوگل ۲۰۲4

راهنمای کامل آشنایی با الگوریتم های گوگل ۲۰۲4

چهارشنبه 27 اردیبهشت 1402


باورتان می شود ۹۲ درصد جستجو های کاربران در تمامی دنیا از طریق گوگل انجام می شود؟ همین جا است که اهمیت راهنمای کامل آشنایی با الگوریتم های گوگل 2024مشخص می شود. در مسیر سئو سایت شناخت موتور جستجو گوگل و نحوه کار کردن با آن حائز اهمیت است و با دانستن معیار های رتبه بندی این مرورگر قدرتمند و رعایت نکات آن می توان به نتایج شگفت انگیز رسید. رتبه بندی سایت ها توسط گوگل از طریق الگوریتم های آن انجام می شود که در این مطلب از دیجی تک شما را با آن ها آشنا خواهیم کرد.

 الگوریتم پاندا خسته و زیرک گوگل 

نام لاتین: Google pandap
سال شروع کار: ۲۰۱۱

الگوریتم پاندا- الگوریتم های گوگل 2024
 

الگوریتم پاندا برای مبارزه با محتواهای بی کیفیت و بی ارزش و کوتاه بیدار شده است. این الگوریتم را می‌ توان سرآغازی برای ارائه سایت‌های با کیفیت به مخاطبان دانست. به سایت‌های با محتوای بی کیفیت، مزرعه محتوا گفته می‌شود که به دلیل کپی‌های زیاد در رتبه‌های پایین قرار دارند. کنترل مزرعه‌های محتوا از اهداف اصلی این الگوریتم است. پاندا با وظیفه بررسی کیفیت محتوا و مهم‌تر از آن بررسی میزان رضایت‌مندی کاربران از متون موجود در سایت، به وجود آمده است.
با معرفی این الگوریتم وب سایت هایی که محتواهای بی کیفیت و کپی داشتند به خودشان آمده و مرتبا محتواهای باکیفیت را جایگزین می کردند.
اگر پاندا قصه را عصبانی کنید برای رفع آن جریمه هنگفتی را باید بپردازید. به همین دلیل تا زمانی که این الگوریتم حواسش به محتواها هست باید سایت را با محتواهای باکیفیت و یونیک لبریز کنید. حتما با خود می گویید چگونه محتوا باارزش و بدون کپی تولید کنید! با ما در دیجی تک همراه باشید تا موارد مهم در تولید محتوا و فرار از جریمه الگوریتم پاندا را بیان کنیم:
•    کیفیت را فدای کمیت محتواها نکنید.
•    فقط به رتبه بندی گوگل فکر نکنید.
•    نیاز مخاطب خودتان را در تولید محتوا درنظر بگیرید.
•    استانداردهای گوگل را بشناسید.

الگوریتم ضد اسپم پنگوئن 

نام لاتین:Penguin
سال شروع کار: ۲۶ مارس ۲۰۱۲
سال آپدیت: ۵ اکتبر ۲۰۱۲- ۲۲ مه ۲۰۱۳- ۴ اکتبر ۲۰۱۳- ۱۷ اکتبر ۲۰۱۴- ۲۳ سپتامبر ۲۰۱۶

 الگوریتم پنگوئن - الگوریتم های گوگل 2024
 

سایت هایی با روش های غیرطبیعی مانند لینک سازی اسپم سعی در افزایش رتبه گوگل خود داشتند که برای جلوگیری از این موضوع الگوریتم پنگوئن روی کار آمد.
محتوای درون سایت و اعتبار بیرونی دو معیار اصلی گوگل برای رتبه بندی سایت‌ها هستند. این اعتبار معمولا توسط لینک‌های خارجی بقیه سایت‌ها به صفحات مشخص سایت داده می‌شوند. برخی از سئو کاران به دنبال سوءاستفاده و گرفتن اعتبار تقلبی رفتند. گوگل الگوریتم پنگوئن را برای حل این مشکل منتشر کرد و به سرعت این الگوریتم به یکی از اجزای اصلی گوگل تبدیل شد.
این الگوریتم پاسخی برای افزایش استفاده از روش های کلاه سیاه است. در واقع علاوه بر بررسی لینک سازی توسط پنگوئن مورد مهم keyword stuffing یا تکرار کلمه کلیدی نیز توسط این الگوریتم رصد می‌شود.
در ادامه مطلب الگوریتم های گوگل 2024 به نکات زیر توجه کنید:
•    شما می‌توانید با بررسی لینک‌های خارجی سایت خود و حذف لینک‌های ضعیف از جریمه‌ توسط این الگوریتم در امان بمانید. 
•    با کنترل پیوسته لینک‌های خود توسط ابزار‌های سئو نیز می‌توانید از لینک‌های ضعیفی که توسط رقیبانتان برای کنار زدن شما ساخته می‌شود، جلوگیری کنید. 
•    سعی کنید به دنبال لینک سازی غیرطبیعی نروید و تا حد ممکن از خرید لینک خودداری کنید.
•    متن لینک‌های خارجی خود را مرتبط و واقعی انتخاب کنید زیرا این موارد به راحتی توسط این الگوریتم قابل تشخیص هستند.

الگوریتم هوش مصنوعی رنک برین 

نام لاتین:Rank Brain 
سال شروع کار:  ۲۰۱۵

 الگوریتم Rank Brain - الگوریتم های گوگل 2024
 

گوگل با انتشارRank Brain  توانست انقلاب بزرگی در الگوریتم‌های خود به وجود بیاورد. الگوریتم‌های قبلی کاملا به صورت دستی کد نویسی می‌شدند اما در این الگوریتم از ماشینی با هوش مصنوعی استفاده شده است. گوگل توسط این الگوریتم به صورت پیوسته در حال بهینه سازی معیار‌های مختلف برای رتبه بندی عبارت‌ها است. پایه و اساس این هوش مصنوعی، الگوریتم مرغ مگس‌خوار بوده و در تلاش برای نشان دادن نتایج جستجو بر اساس مفهوم چیزی است که جستجو شده است. 
قبل از این الگوریتم تقریبا حدود ۱۵ درصد جستجوهای روزانه در گوگل شامل عبارات جدیدی بود که برای اولین بار در گوگل وارد شده بودند. اما با ورود الگوریتم Rank Brain  ، این مشکل کاملا حل شد. زیرا این هوش مصنوعی با مرتبط کردن عبارت های جدید به عبارت‌های مشابهی که قبلاً وارد گوگل شده بود توانست نتایج مشابهی را نشان دهد. این هوش مصنوعی امروزه یکی از اصلی ‌ترین قسمت‌های هسته گوگل را تشکیل می‌دهد و به طور دائم در حال بهینه سازی بقیه الگوریتم‌ها است. 
عملکرد رنک برین علاوه بر شناسایی مفهوم موردنظر کاربر، بررسی رفتار کاربران بعد از دیدن نتایج جستجو از قبیل زمان حضور در سایت، نرخ کلیک، نرخ بازگشت سایت ها و ... است.
نکات سئو این الگوریتم در ادامه مطلب الگوریتم های گوگل 2024 به شرح زیر هستند:
با توجه به وجود این الگوریتم، شما هرچه بیشتر بتوانید به مخاطب توجه کنید و محتوای با کیفیت تولید کنید، موفق تر خواهید بود. سعی کنید طیف کلمات کلیدی مورد استفاده را وسیع‌تر کنید و علاوه بر آن  هر محتوا را با کلمات مرتبط با هم سئو کنید.

الگوریتم مرغ مگس خوار به باغ وحش گوگل وارد شد  

نام دیگر: الگوریتم زرین پال گوگل
سال شروع کار:  ۲۰۱۳

 الگوریتم مرغ مگس‌خوار - الگوریتم های گوگل 2024
 

الگوریتم مرغ مگس‌خوار یکی دیگر از الگوریتم‌های گوگل است. این الگوریتم یکی از روش‌های خاص برای جستجوی مطالب است که کیفیت جستجوی کاربران را به نحو فوق العاده‌ای بالا می‌برد. محتوای هر سایت از شاخص‌های مهم گوگل برای ارزیابی به شمار می‌آید. یکی از بزرگ ترین ترس‌های مدیران وب‌سایت‌ها، پنالتی شدن سایت‌ از گوگل است. این الگوریتم مجازات یا پنالتی برای سایت‌ها در نظر نمی‌گیرد و تنها به معنای واقعی جستجوی عبارات می‌پردازد. 
۴ نکته تاثیرگذار برای گرفتن امتیاز از الگوریتم مرغ مگس‌خوار گوگل در این مطلب از الگوریتم های گوگل 2024
●     بهینه کردن کلمات کلیدی: محتوای شما نباید مملو از کلمات کلیدی باشد بلکه شما می‌توانید به جای استفاده پر تکرار از یک کلمه، عبارت‌های هم معنی آن را به کار ببرید. 
●    انکر تکست‌های خود را با استفاده از کلمه‌های کلیدی بهینه‌سازی کنید: انکرتکست‌ها به کلمات مهمی که در بخش‌های مختلف متن واقع شده‌اند گفته می‌شود. هریک از آن‌ها در صفحات سایت شما یا سایت دیگران، کاربرد‌های متفاوتی دارد و در رتبه‌بندی و سئو سایت بسیار حائز اهمیت است. شما با به کار گیری کلمات کلیدی می‌توانید انکرتکست‌های متن خود را بهینه کنید.
‌    تولید محتواهای متفاوت: گوگل به سایت‌هایی که اطلاعات مفید و محتواهای سودمند به کاربران می‌دهند، اهمیت ویژه‌ای می‌دهد. شما با داشتن چنین ویژگی‌هایی می‌توانید از سایر رقبای خود متمایز شوید.
●    از تصاویر و عکس‌های جذاب بهره بگیرید: اضافه کردن یک محتوای تصویری جذاب و کاربردی می تواند تا حدود زیادی باعث افزایش کارایی و کیفیت مطالب سایت شما شود.

الگوریتم غیررسمی جعبه ماسه 

نام لاتین:sandbox 
سال شروع کار: ۲۰۰۴

 الگوریتم sandbox - الگوریتم های گوگل 2024
 

متخصصان سئو در سال ۲۰۰۴ متوجه این موضوع شدند که وب‌سایت‌های تازه تاسیس علی رغم تلاش‌های فراوان خود در زمینه سئو، در چند ماه اول فعالیت موفق به دریافت رتبه خوبی از گوگل نمی‌شوند. این با وجود داشتن محتواهای مفید و کلمات کلیدی بود. با این وجود گوگل این سایت‌های نوپا را به رسمیت نمی‌شناخت. اما این سایت‌ها در یاهو و بینگ رتبه خوبی کسب کرده بودند. همه چیز زیر سر جعبه ماسه بود، الگوریتم sandbox    همانند یک فیلتر رفتار می‌کند به گونه‌ای که مانع از رتبه‌بندی وب‌سایت‌های جدید در نتایج برتر گوگل می‌شود. 
می‌توان گفت این الگوریتم شخصیت بسیار ریزبینی دارد و تمامی وب سایت‌های نوپا را زیر ذره بین خود رصد می‌کند. ذکر این نکته نیز خالی از لطف نیست که گوگل هرگز به طور رسمی الگوریتم Sandbox را تایید نکرده است.

الگوریتم گوگل E_A_T 

نام لاتین: E_A_T
سال شروع کار: ۲۰۱۴

 الگوریتم E-A-T - الگوریتم های گوگل 2024
 

الگوریتم E-A-T در واقع مخفف اعتماد، اقتدار و تخصص است. این الگوریتم بر پایه این سه عامل اساسی به تعیین میزان اعتبار و اعتماد وب سایت شما می‌پردازد. در ادامه از الگوریتم های گوگل 2024 هر کدام از بازوهای این الگوریتم را شرح می دهیم:
•    تخصص: همیشه بهترین وب‌سایت، سایتی است که دارای محتوایی منحصر به فرد و با کیفیت باشد. اگر وب سایتی این ویژگی را دارا باشد به منزله تخصص و دانش آن در یک موضوع خاص است. برای آن کار اول بفهمید مخاطب شما چه چیزی را جستجو می کند، بعد محتوای خود را براساس آن تولید کنید. در این راه تنها به محتوای متنی اکتفا نکنید و از تصاویر و ویدیوهای جذاب بهره ببرید.
•    اقتدار: اقتدار یک محتوا بیانگر تخصص محتوانویس در آن زمینه و یا توسعه اصلی (MC) است. برای کسب اقتدار بیشتر از سایت های معتبر و مرتبط بک لینک بگیرید و از قدرت شبکه های اجتماعی برای برند شدن استفاده کنید.
•    اعتماد: وب سایت شما باید به اندازه کافی دارای اطلاعات قابل اعتماد و مرتبط باشد که بتواند اعتماد کاربران را هنگام بازدید به خوبی جلب کند.
برای اینکه بتوانید اعتماد الگوریتم E-A-T را به دست آورید باید داشتن محتوای به روز و با کیفیت، دارا بودن اطلاعات مبتنی بر واقعیت، همچنین بهره بردن از لینک‌های داخلی و خارجی و استفاده از جزئیات دقیق آدرس و تماس را مد نظر قرار دهید. 

الگوریتم EMD  گوگل 

نام لاتین:  Exact Match Domain 
سال شروع کار: ۲۰۱۲

 الگوریتم EMD - الگوریتم های گوگل ۲۰۲۲
 

الگوریتم EMD گوگل به معنای مطابقت نام دامنه با کلمه کلیدی موردنظر است که یک روش عالی و موفق برای افزایش نتایج موتورهای جستجو است. هدف گوگل از ارائه این الگوریتم گرفتن نام دامنه نبوده بلکه هدف اصلی آن بررسی سایت هایس است که از تاکتیک های اسپم برخوردار هستند. ضعف اصلی وب سایتی که با این الگوریتم مواجه می شود  این است که محتواهای آن ها با توجه به داشتن عبارت کلیدی دقیق بسیار ضعیف و بی کیفیت بود.

الگوریتم موش کور اما بسیار بینا 

نام لاتین: possum
سال شروع کار: ۲۰۱۶

 الگوریتم Possum - الگوریتم های گوگل 2024
 

الگوریتم possum گوگل که به الگوریتم موش کور نیز مشهور است، همچنان در دست بررسی قرار دارد. بررسی های انجام شده تا به امروز بر روی این الگوریتم نشان می‌دهد این الگوریتم بیشتر بر روی کسب و کار‌ها نظارت دارد. تعداد زیادی از کارشناسان این حوزه هدف اصلی و مهم الگوریتم موش کور را ایجاد تنوع در نتایج محلی می‌دانند. از آنجایی که بروزرسانی همیشه مؤثر و تاثیر گذار بوده است، این الگوریتم نیز پیوسته در حال آپدیت شدن است. یکی از معایب و شاید بتوان گفت عوارض جانبی این الگوریتم در واقع به چالش کشیدن کسب و کار‌ها است.  
الگوریتم موش کور تضمین می‌کند که بسته به موقعیت مکانی جستجوگر، نتایج محلی نیز متفاوت خواهد بود. به این معنا است که هرچه شما به آدرس هریک از مشاغلی که جستجو کرده‌اید نزدیک‌تر باشید، به احتمال بیشتری در بین نتایج محلی آن را مشاهده خواهید کرد. یکی از مزایای مهم این الگوریتم ایجاد رقابت شدید در بین کسب و کار‌های موجود در بازار است.

الگوریتم طبی کمک حال علم پزشک 

سال شروع کار: ۲۰۱۸

 الگوریتم طبی - الگوریتم های گوگل 2024
 

الگوریتم طبی به عنوان یک الگوریتم بسیار وسیع و هسته‌ای شناخته می‌شود و این امکان را دارد که وب سایت‌های مختلف را به راحتی تحت تاثیر قرار دهد و تغییرات زیادی را در آن‌ها ایجاد کند. این الگوریتم تنها الگوریتمی است که یک حوزه هدف مشخص دارد و مسائل مربوط به حوزه پزشکی و اطلاعات مربوط به این حوزه را مورد بررسی قرار می‌دهد. این ویژگی سبب می‌شود که کاربران از دریافت اطلاعات غلط در زمینه پزشکی نجات پیدا کنند. الگوریتم طبی در سال 2018 بر روی تمامی وبلاگ‌ها و وب‌سایت‌های پزشکی و سبک زندگی تمامی کشور‌ها اعمال شد.   

با الگوریتم رقص گوگل برقصید! 

نام لاتین: GOOGLE DANCE 
سال شروع کار: ۲۰۰۴

 الگوریتم رقص گوگل - الگوریتم های گوگل 2024
 

الگوی رفتاری این الگوریتم به گونه‌ای است که وب‌سایت‌ها و صفحات جدید را در صفحه نتایج چندین بار جابجا می‌کند و رفتار کاربران را نسبت به آن می‌سنجد. به این ترتیب تعداد کلیک‌ها و مدت زمانی که کاربران در صفحه می‌مانند را مورد بررسی قرار می‌دهد.
رقص گوگل تنها برای صفحات تازه ایجاد شده اتفاق نمی‌افتد و گاهی ممکن است برای صفحه‌ای که تازه ایجاد نشده نیز روی دهد. دلیل این اتفاق این است که گوگل قصد دارد به این صفحه شانسی برای گرفتن رتبه بهتر بدهد. اگر این صفحه در رقص گوگل بتواند رتبه اول یا دوم را از آن خود کند موفق خواهد شد کاربران زیادی را به خود جذب کند و این کار تاثیر بسیاری در رتبه نتایج جستجوی آن صفحه خواهد داشت.

الگوریتم کافئین گوگل 

نام لاتین: Caffeine Algoritm
سال شروع کار: ۲۰۱۰

 الگوریتم کافئین - الگوریتم های گوگل 2024
 

الگوریتم کافئین را می‌توان از مهم‌ترین الگوریتم‌ها دانست که در این مطلب از الگوریتم های گوگل 2024 به آن می پردازیم. این الگوریتم در سال 2010 به شکل رسمی‌ روانه بازار شد و کار این الگوریتم در واقع ایندکس کردن سایت‌ها بود. قبل از به وجود آمدن این الگوریتم ربات‌های گوگل تنها محتواهای تازه و جدید را مهم می‌دانستند به همین دلیل همیشه برای ایندکس کردن مجدد مطالب گذشته، مشکل وجود داشت. الگوریتم کافئین بر روی رتبه سایت‌ها به صورت مستقیم تاثیری نداشت، اما این الگوریتم با ایجاد تغییر سبب شد سایت‌هایی که به بروز سانی محتواهای قدیمی خود بیشتر اهمیت می‌دهند، رتبه‌های بهتری کسب کنند.

الگوریتم پیج لایوت 

نام لاتین: Page Layot Algoritm
سال شروع کار: ۲۰۱۲

 الگوریتم Page Layot - الگوریتم های گوگل 2024
 

الگوریتم پیج لی اوت برای اولین بار در سال ۲۰۱۲ ارائه شد. هدف گوگل در نسخه اولیه این الگوریتم این بود که جلوی سایت‌هایی که تبلیغات زیادی را در بالای صفحات خود قرار می‌دهند را بگیرد. در بروزرسانی آخر این الگوریتم، گوگل تا زمانی که این تبلیغات زیاد به تجربه کاربر آسیبی وارد نکند، مشکلی نداشت. به این ترتیب سایت‌ها این اجازه را داشتند که در ابتدای صفحات خود از تبلیغ استفاده کنند. کرالر‌های خ سایت‌هایی را که از تبلیغات آزار دهنده در ابتدای صفحات خود استفاده می‌کنند را به خوبی می‌توانند شناسایی کنند و از آن به عنوان یک فاکتور منفی در رتبه‌بندی استفاده خواهند کرد. 

الگوریتم فرد 

نام لاتین: Fred Algoritm
سال شروع کار: ۲۰۱۷

 الگوریتم فرد - الگوریتم های گوگل 2024
 

الگوریتم فرد به عنوان کابوسی برای سایت‌های بی کیفیت شناخته می‌شود. هدف مهم این الگوریتم این است که در کنار الگوریتم E-A-T نتایج باکیفیت‌تر و مرغوب‌تری را در اختیار کاربران خود قرار دهد. می‌توان گفت الگوریتم فرد سایت‌هایی با شرایط زیر را پیدا کرده و به رتبه‌های پایین‌تر انتقال می‌دهد. این کار باعث می‌شود که فضای کافی برای سایر سایت‌ها فراهم شود. این شرایط شامل موارد زیر است:
•    سایت‌هایی که تبلیغات زیادی دارند. 
•    محتواهای کوتاهی تولید می‌کنند. 
•    کیفیت لینک آن‌ها بسیار کم است.
•    محتواهای این سایت‌ها کیفیت مطلوبی ندارند.
•    لینک افیلیت زیادی دارند.
•    در محتواها از تبلیغات بیش از حد استفاده می‌کنند.
•    مخاطبان آن‌ها تعامل خوبی با محتواها برقرار نمی‌کنند.

الگوریتم بوستون 

نام لاتین: Google Boston
سال شروع کار: ۲۰۰۳

الگوریتم بوستون - الگوریتم های گوگل 2024
 

الگوریتم بوستون یکی از اولین آپدیت‌های الگوریتم‌های گوگل محسوب می‌شود. این الگوریتم در یک کنفرانس علمی مهندسی در سال 2003 ارائه شد. تصمیم و هدف این الگوریتم روند بررسی مطالب به صورت ماهانه و حتی زودتر بود. در تغییراتی که در گام‌های بعدی بر روی این الگوریتم صورت گرفت، مطالب به صورت روزانه قابل بررسی بود و کاربران این امکان را داشتند که به صورت روزانه در وب‌سایت خود محتوا قرار دهند.

الگوریتم فلوریدا

نام لاتین: Google Florida
سال شروع کار: ۲۰۰۳

 الگوریتم فلوریدا - الگوریتم های گوگل 2024
 

الگوریتم فلوریدا در ماه نوامبر سال 2003 ارائه شد و توانست وبمستر‌های آن دوره زمانی را به خوبی تحت تاثیر قرار دهد. این الگوریتم تکنیک جذب ترافیک ارگانیک را به وبمستر‌ها نشان داد. برای مثال نحوه درست از کلمات کلیدی و لینک‌های داخلی و خارجی از جمله مواردی بود که با این الگوریتم توانست به خوبی رنگ واقعیت به خود بگیرد.

الگوریتم oogle Knowledge GraphG

نام لاتین: Google Knowledge Graph
سال شروع کار: ۲۰۱۲
دلیل اصلی راه‌اندازی این الگوریتم گوگل در حقیقت این بود که کاربران و جستجوگران بتوانند به راحتی و با سرعت بیشتری به اطلاعات علمی مورد نیاز خود دسترسی داشته باشند. روال کار این الگوریتم به این صورت است که در سمت راست نتایج یک نمودار از اطلاعات نیز به کاربر نشان می‌دهد. گوگل اعلام کرده است که این الگوریتم کمک زیادی به درک بهتر جستجوگران از جهان واقعی کرده است.

الگوریتم کبوتر

نام لاتین: Google nooegip 
سال شروع کار: ۲۰۱۴
یکی دیگر از موارد بیان شده در الگوریتم های گوگل 2024، الگوریتم کبوتر برای جستجو های محلی در ژوئن سال 2014 توسط گوگل به دنیا معرفی شد. الگوریتم کبوتر امکان پیشنهاد بهترین گزینه از نظر موقعیت مکانی و جغرافیایی، از بین نتایج مختلف را به گوگل می‌دهد. می‌توان گفت  این الگوریتم قابلیت‌های چندین الگوریتم مانند الگوریتم پیشنهاد گوگل، نمودار دانش، تشخیص زبان و همچنین الگوریتم مرغ مگس خوار را مورد استفاده قرار می‌دهد تا بتواند بهترین گزینه ممکن را با توجه به موقعیت مکانی و جغرافیایی کاربر به او پیشنهاد دهد. این الگوریتم را می‌توان یکی از جامع‌ترین و بهترین الگوریتم‌های گوگل در جستجو‌های محلی به حساب آورد.

الگوریتم Google Broad Eroc

نام لاتین: Google Broad Eroc
سال شروع کار: ۲۰۱۸
در اول آگوست سال 2018، گوگل با اعلام در توییتر خبر از بروزرسانی گسترده الگوریتم‌های مرکزی خود داد. این آپدیت سبب ایجاد الگوریتم‌های جدیدی شد که این الگوریتم نیز یکی از آن‌ها است. یکی از مهم‌ترین کارایی‌های الگوریتم Google Broad Eroc این است که هیچ کدام از وب‌سایت‌ها از امنیت کامل برای حضور برخوردار نیستند و تنها زمانی که یک وب سایت بتواند یک محتوای عالی، با کیفیت و تخصصی تولید کند، در این صورت است که بدون در نظر گرفتن رتبه آن، این وب سایت می‌تواند از لحاظ رتبه‌بندی به بالاترین رتبه ممکن دست پیدا کند.

الگوریتم تطبیق عصبی

نام لاتین: Neural Matching Google
سال شروع کار: ۲۰۱۸
الگوریتم تطبیق عصبی به این علت که جستجو‌ها را بر اساس تطبیق صفحات با کلمات مانند یک سیستم عصبی می‌تواند دسته بندی کند، Neural Matching Google نامیده می‌شود. بر طبق اعلام گوگل، از سال 2018 استفاده آزمایشی این الگوریتم آغاز شده است. با توجه به تحقیقات و بررسی‌های صورت گرفته امروزه بیش از ۳۹ درصد از جستجو‌هایی که در گوگل انجام می‌شود بر اساس این الگوریتم دسته‌بندی می‌شوند. در واقع این الگوریتم سعی دارد تا عبارات جستجو شده را با مفهوم صفحات ارتباط دهد‌.
از مهم‌ترین وظایف الگوریتم عصبی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
•    این الگوریتم به گوگل برای ارتباط دادن کلمات و عبارات به صفحات کمک می‌کند.
•    الگوریتم تطبیق عصبی چگونگی ارتباط کلمات با جستجو‌ها را نیز بررسی می‌کند.
•    توسط این الگوریتم علاوه بر کلمه‌های جستجو شده می‌توان مترادف‌های آن‌ها را نیز بررسی کرد.
•    با این الگوریتم امکان بررسی مترادف کلمات ارائه شده و نشان دادن نتایج بر اساس این مترادف‌ها وجود دارد.
•    الگوریتم تطبیق عصبی کمک شایانی به الگوریتم‌های هوش مصنوعی گوگل می‌کند تا بتوانند سایت‌ها را از لحاظ محتوا به خوبی رتبه‌بندی کنند. 
اهداف الگوریتم تطبیق عصبی موارد زیر هستند:
•    توسط این الگوریتم می‌توان سایت‌هایی که در سال‌های اخیر علی رغم تولید محتوای مناسب و بهینه، در رقابت سئو پشت سر سایت‌هایی بزرگ قرار دارند را شناسایی کرد.
•    می‌توان با این الگوریتم انحصار سئو را شکست و آن را از دست سایت‌های بزرگ خارج کرد.
•    این الگوریتم می‌تواند مدیران وب‌سایت‌ها را برای تولید محتوای با کیفیت هدایت کند.
•    محتواهای با کیفیت و غنی را به کاربر نشان می‌دهد و محتواهای بی کیفیت در نتایج جستجو ها منتشر نمی‌شوند.
•    در رتبه بندی نتایج جستجو، سایت‌هایی که در رتبه‌های بالا قرار دارند اما محتوای مناسبی ندارند را نشان نمی‌دهد.
•    شبکه‌های عصبی ایجاد می‌کند که محتواهای با کیفیت در آن به یکدیگر متصل می‌شوند.
•    سایت‌ها را بر اساس کیفیت محتوای صفحات آن دسته بندی می‌کند.

الگوریتم دزد دریایی

نام لاتین:  Pirate
سال شروع کار: ۲۰۱۲
در سال 2012، گوگل برای جلوگیری از کپی مطالب و جلوگیری از نقض قوانین کپی رایت، الگوریتم دزد دریایی را ارائه کرد. این الگوریتم تمام صفحات و محتواهایی را که درون سایت قرار می‌گیرد مانند عکس، محصول، صدا ، متن و … مورد بررسی قرار می‌دهد. الگوریتم دزد دریایی قابلیت شناسایی سایت‌های مرجع را از سایت های کپی بردار و متقلب دارد. این الگوریتم مطالب و صفحات سایت‌های اصلی را در بالاترین رتبه‌های جستجو قرار می‌دهد و صفحات سایت‌های متقلب را در جایگاه‌های پایین نشان می‌دهد. در ادامه مطلب از الگوریتم های گوگل 2024 همراه ما باشید.

الگوریتم تازگی محتوا 

نام لاتین:  reshnessF
سال شروع کار: ۲۰۰۹

سال آپدیت:۲۰۱۱
الگوریتم تازگی محتوا ابتدا در سال 2009 به صورت یک الگوریتم جانبی در کنار الگوریتم کافئین معرفی شد. در سال 2011 نیز به عنوان یک الگوریتم مستقل شروع به فعالیت کرد. معنی این الگوریتم استفاده از محتواهای تازه بر اساس جدول زمانی تعیین شده نیست، بلکه کاری که این الگوریتم انجام می‌دهد در واقع بررسی اطلاعات و داده‌های ارائه شده در محتوا‌ها است. هرچه اطلاعات ارائه شده در محتوا‌ها جدیدتر و بروزتر باشند، از نظر الگوریتم تازگی محتوا، محتوای آن سایت تازه‌تر خواهد بود. نکته‌ مهمی که باید در نظر داشت این است که با این الگوریتم محتواهای شما باید همیشه آپدیت و بروز باشند تا بتوانید رتبه بالایی در نتایج جستجو به دست آورید. 

الگوریتم پیشنهادات گوگل 

نام لاتین:  Google Suggest Autocomplete
سال شروع کار: ۲۰۰۸
الگوریتم دستور پیشنهادات موتور جستجو گوگل در سال 2008 رونمایی شد. هدف از ایجاد این الگوریتم دسترسی سریع‌تر کاربر به نتایج جستجوی دلخواه بوده است. این الگوریتم ادامه‌ عبارت تایپ شده‌ کاربر را حدس می‌زند و لیستی بر همین اساس به کاربر نشان می‌دهد. 
‏از وظایف الگوریتم پیشنهادات گوگل می توان به دسترسی سریع تر کاربر به نتایج جستجوی دلخواه و مشاهده کلمات کلیدی مشابه و دلخواه دیگر اشاره کرد.

الگوریتم گورخر

نام لاتین: Google Zebra Algoritm
نام دیگر: زبرا
الگوریتم گور خر را می‌توان یکی از الگوریتم‌های سخت‌گیر گوگل دانست. عامل خروج سایت‌های اسپم و متخلف فروشگاهی الگوریتم زبرا یا گور خر است‌. این الگوریتم وظیفه زیر نظر داشتن و کنترل فروشگاه‌های اینترنتی را برعهده دارد. الگوریتم گورخر وب سایت‌های قانونی و استاندارد را پیدا می‌کند و تا حد زیادی از تخلفات اینترنتی جلوگیری می‌کند. می‌توان مهم‌ترین رسالت این الگوریتم را جدا کردن فروشگاه‌های نامعتبر از فروشگاه‌های معتبر و پیشنهاد بهترین فروشگاه به کاربر برای خرید یک محصول خاص، دانست.

 نتیجه‌گیری 

الگوریتم های گوگل همانند یک پلیس سختگیر به تخلفات شما اجهاف کامل دارند و از یک طرف سایت شما را جریمه کرده و رتبه سایت را کاهش می دهند و از طرف دیگر کمک کننده و دست راست شما خواهند بود. نتایج جستجو توسط این الگوریتم ها بهبود یافته و رقابتی سالم بین سایت ها ایجاد می شود. اگر شما هم صحبت یکی از این دهکده های سایتی هستید و به دنبال جذب کاربران بیشتر و برند شدن سایت خود هستید باید این مطلب الگوریتم های گوگل 2024 را مطالعه کنید و با الگوریتم ها آشنا شوید.

شرکت طراحی سایت دیجی تک بستری در فضای وب فراهم می کند و مدرن ترین سایت ها را برای شما طراحی می کند. طراحی سایت فروشگاهی، سایت چند زبانه، طراحی اپلیکیشن، سئو و بهینه سازی موتورهای جستجو بخشی از خدمات این مجموعه است.

کلمات کلیدی : الگوریتم های گوگل 2024

بخش نظرات

نظرات خودتون رو با ما در میون بذارید...

دیجی تک

05 مرداد 1402

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و .

دیجی تک

05 مرداد 1402

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و .

دیجی تک

05 مرداد 1402

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و .

دیجی تک

05 مرداد 1402

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و .

دیجی تک

05 مرداد 1402

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و .

درخواست مشاوره رایگان

درخواست طراحی یا سئو سایت

با کلیک روی دکمه روبرو میتوانید درخواست خودتان را ثبت کنید.

درخواست طراحی سایت

درخواست طراحی سایت

اطلاعات خود را وارد کنید ما تا 48 ساعت آینده با شما تماس می گیریم.

  • برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع
  • با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیاد
  • شصت و سه درصد گذشته حال و آینده
  • شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد
  • نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای